Grävning

Nu närmar det sig grävning. Snart (i dessa kretsar räknat) kommer det grävas in vättervatten hos oss och hos flera av våra grannar. Vi passar på att koppla in fiber också. Ser fram emot att ha bra bild på tv:n även i blåsigt väder ;-)
 
Det har även skrivits avtal för grävningen och bytet av brunn. Vår septitank (toastolen) och stenkistan (allt annat) ska grävas upp och istället får vi en tank med infiltration och allt vad det heter. Våra söner är överlyckliga över att det ska befinna sig en stor grävmaskin här =) De försöker febrilt föreställa sig hur det kommer se ut.
Jag är mest glad över att det närmar sig start. Vi har plan på att sätta en häck mot vägen men det är ju inte någon idé innan det är färdiggrävt. Det är visserligen kul med trädgårdsarbete, men att sätta häck två gånger känns inte så lockande =)
 
 
Vi har tjuvstartat med att baka semlor nu. Men fettisdagen inträffar ju inte förrän 4 mars i år och vem orkar vänta så länge? ;-)
 
 
 
 

Trasig dator

Här har det varit ofrivillig radiotystnad, av den enkla anledningen att datorn var trasig. Eller rättare sagt laddsladden var det så när batteriet tog slut så..
Men nu är det fixat och jag kan fortsätta mitt bloggande =) Det kommer imorgon några bilder från trädgården.

Lantlig idyll

Välkommen till min del av paradiset

RSS 2.0