Att hitta sin stil

Det är lättare sagt är gjort när det kommer till heminredning. Vi strävar efter en stil som ska bindas samman i husets alla rum, den röda tråden måste finnas där. Den ska finnas där lite grand, det får inte bli för mycket. Det ska som sagt vara en röd tråd och inte ett rött rep ;-)
 
Vi har vandrat runt och nosat på de flesta inredningsstilar och hur vi är vrider och vänder på det så dras vi ständigt tillbaka till samma stil - Lantligt modernt
 
Ja jag vet att den stilen är så gott som söndertjatad men det kommer bli bra ändå =) Vi är ute efter en balans där det blandas, det lantliga och det moderna.
Sen vi kände att denna stil kommer fungera lika bra i alla rum så kommer vi köra på det. Det känns så otroligt skönt! Nu kommer huset bli mindre plottrigt och det kommer kännas mer hemtrevlig. Vi har nog dragits lite åt detta håll länge för mycket av det nya vi har andas lite lantligt. Vilket ju passar ypperligt då vi bor ute på landet ;-)
 
Det lutar åt att köket ändå står näst på tur att göras om. Inte så att vi ska byta ut skåp och allt, men tapetbyte och viss ombyggnad. Vi får se. Kanske börjar vi redan efter julhelgen är över =)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lantlig idyll

Välkommen till min del av paradiset

RSS 2.0