På plats och trädgårdstankar

Nu står grävmaskin, skopor och traktor med släp på plats. Enligt tidsplanen så ska de börja grävningen imorgon. Vi och barnen är spända nu =) Man ser hur sönerna försöker få en inre bild av hur det kommer se ut och frågorna är många "kommer grävmaskinen stå i trädgården?" "ska de gräva så stort hål?" (med en demonstration av händerna 15cm ifrån varann) "sååååå stort då?" (då med händerna så långt ut åt sidorna de bara kan)
Det ska bli kul att se deras miner när grävningen kör igång =) Ska försöka fånga lite bilder av det hela. Sparar i ett husalbum som kan vara kul att ha i framtiden =)
 
Nu är snön nästan borta. Igen. Tulpanerna har vuxit upp en hel del. Funderar på att flytta på dom. Det ska ju grävas där nu... Kanske ska göra det imorgon innan de är här och startar.
Det kliar mycket i fixarfingrarna nu. Det jag kikar mest på just nu är verktyg och färg för att måla om fönstren i gamla delen av huset, där är det träfönster. Det är dags för en uppfräschning nu i år. Grinden ska också skrapas och slipas ren och målas om. Den är ganska rostig så det är hög tid.
 
Men än får man ha is i magen. Det är långt till våren. Men inomhus startar våren nu, jag ska så purjolök i veckan =)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lantlig idyll

Välkommen till min del av paradiset

RSS 2.0